Om vinbyen.dk

Forkærlighed for vin blev til Vinbyen.dk

Et godt tilbud på 5 paller vin fra det meste af verden, startede 1. januar 2005 vinbyen.dk

Margit og Jan Mikkelsens forkærlighed for vin fik dem til at starte et net-baseret vinfirma. Ideen var - og er fortsat, at sælge god vin til fornuftige priser. Så da muligheden bød sig blev Vinbyen.dk en realitet.

I dag sælger Vinbyen forsat meget vin på nettet, salgskanalerne er blevet udvidet, således at vi i dag også sælger vin til supermarkeder, campingpladser, firmaer, på messer rundt om i Danmark, til vinsmagninger, samt ved vinmiddage, hvor vi kombinerer god mad og vin.

For at finde den bedste vin tager vi rundt - primært i Europa - og finder mindre vinbønder som fremstiller rigtig god vin. Derfor kan vi stå inde for kvaliteten af vores vin. Når vi køber oversøisk vin samarbejder Vinbyen i dag med nogle af Danmarks bedste vinindkøbere. Vi kan derfor altid tilbyde mange forskellige typer vin fra det meste af verden - til fornuftige priser.

I 2009 startede Vinbyen et samarbejde med en dansk familie i Portugal om import af deres olivenolie. K.larsen olivenolie, Karsten og Dorthe Larsen har boet i Portugal i 30 år og for 12 år siden satte Karsten de første oliventræer. Karsten havde et ønske om at komme ind på det danske marked med sin olie. I dag sælges K.larsen olivenolie bl.a. i Kvickly, SuperBrugsen og i mange specialforretninger.

Læs mere om K.larsen olivenolie på http://klarsen.eu 

Målet med Vinbyen.dk er ikke at blive de største, men at være dem der kan tilbyde kvalitetsvin til fornuftige priser, hurtig levering, give en personlig rådgivning omkring køb af vin, samt noget så gammeldags som at yde service ved køb og levering af vinen.

Vi glæder os til at handle med dig, så er du ikke kunde i dag skulle du prøve et af vores mange gode tilbud, så vi kan overbevise dig om, at vi mener det med service.